Villanybojlerek piaci helyzetének alakulása

Villanybojlerek piaci helyzetének alakulása

Tisztelt Vásárlók!

Drazice OKHE Smart Evo 3, okosbojler

Engedje meg, hogy megosszam Önnel az elmúlt évek tapasztalatát a villanybojlerek forgalmazása területén.

Az egyértelműen elmondható, hogy a villanybojlerek forgalma nő (elsősorban a Drazice villanybojlerekre vonatkozó adatok alapján). Azonban az is tapasztalat, hogy napjainkban jelentősen átrendeződött a vásárlói igény a korszerűbb, gazdaságosabb, kisebb helyigényű és a gyorsabb melegvíz szolgáltatású villanybojlerek irányába.

Mit is jelent ez pontosan?

A hagyományos henger alakú villanybojlerek helyett a vásárlók egyre gyakrabban keresik az „Okosbojlereket”, azaz a Drazice OKHE SMART EVO 3 típusokat, illetve a „lapos, szögletes” Drazice OKHE ONE sorozatot. Az okosbojlerről weboldalunkon található egy, rövid termékismertető. Ami a legfontosabb, hogy ezek a villanybojlerek a használati szokások megfigyelésének és maximális kiszolgálásának köszönhetően jelentős (akár 15%) költségmegtakarítással üzemeltethetők.

A „lapos, szögletes” Drazice OKHE ONE villanybojlerek nagyon jól illeszkednek a mai építészeti sajátosságokhoz a max. 30 cm-es mélységükkel, szögletes kivitelének köszönhetően könnyen integrálható akár a konyhabútorba. Vízszintesen a mennyezet közelébe szerelve jelentős teret lehet megspórolni a kisméretű helyiségekben (pl. fürdőszoba) a hasznos használati tér érdekében. Nem beszélve, arról a fontos körülményről, hogy a duplatartályos villanybojlerekkel gyorsabban juthatunk melegvízhez.

Végül egy nagyon fontos körülményt szeretnék kiemelni:

A fent említett Drazice típusok és a hagyományos (henger alakú – Drazice OKCE sorozat) villanybojlerek mindegyike rendelkezik a „hármas védelemmel” aminek köszönhetően a Drazice villanybojlerek használata során a működés gazdaságosságát és hatékonyságát jelentősen befolyásoló vízkőképződés szinte a nullával egyenlő (köszönhetően az alkalmazott száraz kerámia fűtőbetétnek, ahol a villamos fűtőbetét nem érintkezik a vízzel).